Overblik og regulering samlet ét sted i bygningen

Der findes flere forskellige installationstyper til central overvågning og regulering. Fælles for dem alle er, at du kan spare både strøm, tid og ressourcer.

Vi har flere års erfaring indenfor bygningsautomatik, der især anvendes i offentlige bygninger og erhvervsejendomme. Herunder dimensionering, programmering, opsætning og service af anlæggene CTS, IBI og BMS.

Din garanti for 100% professionalisme – se beviserne her

Hvad er et CTS-Anlæg?

CTS står for ’Central Tilstandskontrol og Styring’. Det er et anlæg, der som navnet antyder, fra centralt sted overvåger rummene i en bygning og i den forbindelse tilpasser lys og varme efter behov, hvori der ofte ligger en stor energibesparelse.

Hvad er et IBI-Anlæg?

IBI står for ’Intelligente Bygningsinstallationer’. Det er et anlæg, der giver samlet kontrol over lys, varme, ventilation, automatiske persienner osv. Opsættes især i bygninger, der kræver diversitet fra rum til rum, fx i produktionsvirksomheder og på hospitaler.

Hvad er et BMS-system?

BMS er en engelsk forkortelse, der står for ’Building Management System’. BMS anvendes som et samlet betjeningssystem for samtlige installationer i en bygning.