sikring slider brand tyveri2

Specialister i industritekniske opgaver

Når pumperne skal køre problemfrit og produktionslinjerne skal holdes højeffektive i døgndrift, kan industrien i det midt- og vestjyske regne med os. Det har vores dygtige industrielektrikere fra Viborg, Sunds nær Herning samt fra Sørvad og Skals igennem flere år bevist.

Vores erfarne industrielektrikere løfter opgaver som opbygning af maskintavler til styring og regulering af procesindustri samt optimering, service og reparation. Og industrivirksomhederne er vidt forskellige…

På Herning-egnen gælder det fødevare-, beton-, plast- og træindustri – mens de industritekniske opgaver i og omkring Viborg er indenfor grafisk industri og inventarproduktion.

Flere af vores industrikunder er tilknyttet bestemte industrielektrikere afhængig af geografi. I og omkring Herning er det selvfølgelig primært elektrikere fra Sunds, der er bud efter.

Men uanset, om opgaverne foregår i fx Herning eller Viborg, giver det tryghed i relationen, at den pågældende industrielektriker færdes hjemmevant på virksomheden og har indsigt i behovene og kravene der. En anden sidegevinst er, at sparringen omkring fx produktionsoptimering og energibesparende tiltag er en konstant faktor, og det kan enhver konkurrenceopmærksom virksomhed virkelig få noget ud af.

Udpluk af referencer i det midt- og vestjyske:

DLT Group A/S

En spændende virksomhed med en beundringsværdig kultur, som vi hos BE Installationer indirekte har fornøjelse af på daglig basis. En af vores dygtige allroundelektrikere har nemlig været fast tilknyttet som industrielektriker siden år 2000. DLT Group er ordreproducerende i inventar og trækomponenter til udstillings- og køkkenbranchen og i støbeforme til byggebranchens betonindustri.

Vores industrielektriker med afsæt fra vores adresse i Viborg servicerer alt på virksomheden, der vedrører automation, ventilation, udsugning, vand og varme.

dlt-group-logo

Danrec A/S

En højteknologisk virksomhed, der er pioner indenfor behandling og forarbejdning af genbrugsmaterialer. Specialet er skridsikre køreplader af genanvendt plast. Til formålet anvendes plastgranulat, der smeltes og formstøbes. Til eksempel anvender virksomheden ca. 24 ton plastgranulat i døgnet, og på årsbasis lyder strømforbruget i produktionen på hele 3 mio. kWh.

Vores industrielektrikere med afsæt fra vores adresse i Sunds nær Herning servicerer alt i produktionen. Bl.a. siloanlæg, ekstruder, bånd, afstabler samt køle- og ventilationsanlæg.


Thorsens Chipskartofler A/S

Nordens største virksomhed indenfor indlagring, håndtering og lagring af den type kartofler, der anvendes til chipsproduktion. Som en ekstra bonusinfo er det kartofler med et lavt sukkerindhold og et højt tørstofniveau. Virksomheden er gearet til at vaske og sortere op til 60 ton kartofler i timen.

Vores industrielektrikere med afsæt fra vores adresse i Sunds nær Herning servicerer alt i produktionen, der er højteknologisk udstyret. Bl.a. er indlagringen fuldt automatiseret ved hjælp af et transportbånd med PLC-styring.

Vi har samarbejdet, så længe jeg kan huske.
Vi har en fast elektriker fra Sunds-afdelingen tilknyttet. Han kender os
og vores systemer og står nærmest altid standby for vores skyld.
Det er en professionalisme, jeg sætter pris på.

Erik Thorsen
Direktør


SundsAlfa en del af IBF A/S

Virksomheden med udspring fra Ikast har på fabrikken i Sunds specialiseret sig i betonelementer til byggeprojekter i landbruget. Her produceres bl.a. spaltegulve til stalde.

Vores industrielektrikere med afsæt fra vores adresse i Sunds nær Herning servicerer to produktionslinjer, hvilket bl.a. omfatter konverbaner, transportbånd, sliber for og lagring af spalterne.


Fleksi A/S

En træbearbejdningsvirksomhed, der startede som underleverandør for den danske køkken- og møbelindustri. I dag også kendt i vindmølleindustrien og i udstillingsbranchen for bl.a. det gode håndværk og virksomhedens evne til at sparre om de bedst mulige resultater.

Vores industrielektrikere med afsæt fra vores adresse i Sunds nær Herning servicerer alt i produktionen, der omfatter CNC-fræser, pudser og mange flere.


Industrielektrikeren forklarer:

Hvad er et SRO-Anlæg?

SRO er forkortelsen for ’Styring Regulering og Overvågning’. Det er et anlæg til styring og overvågning af et automatiseret driftsanlæg på fx en fabrik, et kraftværk eller lign.

Hvad er PLC-styring?

PLC er den engelske forkortelse af ’Programmable Logic Controller’. Det er en programmeret computer til styring af automationen i produktionsmaskiner.