vvs slider v2

Autoriserede og erfarne i professionel VVS-service

Alt i VVS- og blikarbejde. Brug os trygt til installation, reparation, service og rådgivning. Sidstnævnte fx ifm. energioptimerende tiltag.

Varme, ventilation og sanitet

VVS er forkortelsen for ovennævnte, men der er meget mere i faget. Siger man VVS, siger man samtidig energispecialist. Hertil er de fleste af vores VVS-folk derudover også uddannet i blikkenslagerarbejde.

Som VVS- og energispecialister udfører vi VVS-arbejde som ventilations- varme-, gas-, vand og afløbsinstallationer. Kan være lige fra den mindre opgave - som en quooker i køkkenet eller et stoppet afløb - til et stort dimensioneret varmeanlæg.

Blikarbejde

Indenfor blikkenslagerarbejde tilbyder vi opsætning af tagrender og nedløbsrør samt inddækning af skorstene, kviste, karnapper og skotrender i zink og kobber. Men vi løser også gerne specialopgaver, så spørg endelig.

Nyt og miljørigtigt varmeanlæg?

Vi ved en del om energioptimering og efteruddanner os løbende. Faktisk er vi under Energistyrelsen i Danmark VE-certificeret indenfor varmepumper. Det betyder kort fortalt, at vores faglige kompetencer på området er veldokumenterede, hvorved du garanteres den bedst mulige løsning og de bedste forudsætninger for de påkrævede serviceeftersyn.

Varmepumper er et godt valg, idet de drives af vedvarende energikilder, og der findes flere muligheder. Hvilke kan du læse mere om her og ellers spørg endelig. – Vi har sammenlagt mange års erfaring i rådgivning, projektering, dimensionering, installering og service af jordvarmeanlæg og varmepumpe-systemer. Men selvfølgelig ved vi også alt om konventionelle varmeanlæg som oliefyr og gasfyr.

Hvad der ellers rør’ sig i vores VVS-afdeling:

Større VVS-opgave klarmeldt ifm. udvidelse hos Geovent

8. juli 2024 - af MS

Større VVS-opgave klarmeldt ifm. udvidelse hos Geovent

Læs mere …  
Vores kvalitetssikring er afgørende - også iht. prækvalifikation

1. juli 2024 - af MS

Vores kvalitetssikring er afgørende - også iht. prækvalifikation

Læs mere …  
Thomas kan både VVS og blik

19. april 2024 - af MS

Thomas gør sig gældende i både VVS og blik

Læs mere …